Alle activiteiten vinden plaats in ’t Voegske, tenzij anders vermeld.

Maandagochtend 9:30-10:30 bewegen op maat (vrije inloop)
Dinsdagmiddag 13:00-16:30 bridge competitie
Woensdagmiddag 14:00-16:00 uur kleuren voor volwassenen (vrije inloop)
Woensdagavond vanaf 19:30 uur spelletjesavond voor volwassenen (vrije inloop)

Elke 2 maanden is er een creatieve workshop op maandagavond vanaf 19.30 uur.

Kleuren voor volwassenen
Gezellig onder het genot van een kopje koffie of thee op woensdagmiddag kleuren, tekenen en kletsen.
Sluit je liever aan met handwerk? Ook dan ben je welkom.

Spelletjesavond
Elke woensdagavond gaat een aantal buurtbewoners samen “de strijd” aan en worden er verschillende spelletjes gespeeld. Een van de favorieten is keezen/tokken. Een ander groepje is op hetzelfde moment aan het rikken. Sluit vooral een keer aan, vooraf aanmelden is niet nodig.

Gymmen
Op maandagochtend wordt onder begeleiding van een medewerker van “Tuurlijk” gegymd in de gymzaal van de Zevensprong. Het is vooral voor de senioren uit de wijk, maar ook anderen zijn welkom. De leeftijd is van 65 tot 86 jaar, van fit tot beginnend dementerend. De begeleiding is zeer uitgekiend en wordt als heel prettig ervaren. Lekker samen de spieren losgooien en soepel blijven. Rond 9.15 uur verzamelen bij  ’t Voegske, daarna een uurtje bewegen en afsluiten met een kopje koffie of thee.

Bridgecompetitie
Klok tot klok competitie (wintertijd: november t/m maart)
Vanaf 1 november wordt er elke dinsdagmiddag van 13.00 tot ongeveer 16.30 uur gebridged. Er zijn nog enkele plekken vrij en ook invallers kunnen zich aanmelden. Deze competitie staat open voor iedereen (niet alleen voor bewoners uit de wijk Speelheide).
Aanmelden kan, individueel of als paar, bij Joke Verhappen 06-34483104 of Annie Bekkers 06-22336936.

Nieuw idee of vragen?
Heb jij een activiteit die past bij Samen Sterk in Speelheide of wil je meer weten? Neem dan vooral contact op met Jolanda Vermeeren (jolanda0407@gmail.com) of Belinda van Merkerk (belindavanmerkerk@gmail.com).