Wij stellen ons graag aan jullie voor.

Daan Erkelens (voorzitter en penningmeester)
Ik woon sinds 2014 aan Diabolo 20 met mijn vrouw Lotti en kinderen Jonas (8) en Noëlle (6). Ik werk als zelfstandig projectmanager renovatie en her-ontwikkel bestaand vastgoed. Ik fiets regelmatig in de bossen en houd me daarnaast graag bezig met voeding en gezondheid.

Josette Janssen (secretaris)
Ik woon al 31 jaar met veel plezier in de Haktol (nr. 22). Ik heb twee zonen, waarvan er nog een thuis woont. Ik ben werkzaam bij een dataverzamelingsinstituut verbonden aan Tilburg University. In mijn vrije tijd golf en lees ik graag.

Dennis van Eck (algemeen bestuurslid)
Zelf woon ik inmiddels alweer bijna 10 jaar op ‘t Krijgertje 55 samen met mijn vrouw Maayke en twee kinderen Matz (6 jaar) en Fynn (5 jaar). Als buurtbewoner ben ik een paar jaar geleden betrokken geweest bij het nieuwe Omgevingsplan Hoge Akker, Speelheide en Leeuwerik (HSL). Daaruit is de interesse gewekt hoe je als bewoner van een gemeente
invloed kunt hebben op beslissingen die door de gemeente worden genomen.

Steven Smit (interim algemeen bestuurslid)
De Speelheide is een groene, gezellige en (kind)vriendelijke omgeving waar ik sinds 5 jaar woon met mijn jonge gezin. Als interim bestuurslid zal ik me met extra interesse focussen op de thema’s verkeer en veiligheid. Maar bovenal hecht ik veel waarde aan de promotie van burgerparticipatie in de gemeente door bijvoorbeeld het bewonersoverleg of
burgerinitiatieven. Door gezamenlijk vraagstukken op te pakken of activiteiten te organiseren hebben we als bewoners direct invloed op onze leefomgeving. Ik laat me leiden door het motto “Als je deelt wat je hebt, komt je nooit iets tekort.”

Daniël Plomp (algemeen bestuurslid)

Daniël stelt zich op een later moment nog aan je voor.


Vacature

Op dit moment zoeken we nog een penningmeester. Het is een kleine taak binnen ons bewonersoverleg. Daarnaast kun je als lid ook gewoon betrokken zijn bij een van de andere onderwerpen. Mocht je interesse hebben, spreek vooral iemand van ons aan of stuur een e-mail naar info@bospeelheide.nl.