Blijven hangen in mentale vermoeidheid? Op zoek naar positieve activiteiten of zingeving in het leven? Zelf aan de slag, om je prettiger en gezonder te voelen? Meld je dan aan voor de gratis workshops Positief Gezond bij Bestwijzer.

Zes verschillende workshops van elk 2 uur

Vanaf 11 oktober zijn er op de woensdagochtend bij Bestwijzer zes verschillende workshops Positief Gezond. Elke workshop is van 9.00-11.00 uur. De zes thema’s van de workshop zijn:
Dagelijks functioneren
Kwaliteit van leven
Lichaamsfuncties
Meedoen
Mentaal welbevinden
Zingeving.en waardevol leven

Aanmelden

Wil je meedoen met één of meerdere workshops? Lees de informatiefolder. Of klik hier voor meer informatie, data en aanmelden. Of bel tussen 9.00-12.00 uur naar 040 -711 60 36. Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Ga dan (met legitimatiebewijs) naar het inloopspreekuur van LevBest (maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 uur) in Bestwijzer (adres: Zonnewende 173).

De workshops zijn een initiatief van Samen Verder
De workshops worden gegeven door trainer Wilma Hartman, namens PoZoB, samen met een collega van LEVgroep, Lumens, oefentherapie Caesar of GGZE. Het is een initiatief van Samen Verder, het regionale samenwerkingsverband mentale gezondheid en PoZoB.