De gemeente wil elektrisch rijden stimuleren en gaat daarom extra laadpalen realiseren. De keuze voor de (15) voorgestelde locaties door heel Best is gebaseerd op de behoefte aan een laadpaal, de veiligheid, de beschikbare ruimte en of er een stroomaansluiting aanwezig is. De geschikte locaties zijn op een online kaart te bekijken. In De Speelheide is een extra laadpaal gepland in de buurt van Zevensprong 13.

Je kunt je mening over deze locatie geven via de website waar je ook de online kaart kunt vinden. Dit kan tot en met zondag 18 september.

Klik de locatie aan en geef aan wat je ervan vindt. Als je ter plekke gaat kijken bij de voorgestelde locatie vind je een markering op straat op de precieze plek waar de laadpaal zou moeten komen.

Met een duimpje omhoog beoordeel je de locatie als goed. Vind je de locatie niet goed of heb je een beter alternatief? Dan kun je een andere locatie voorstellen en in de reactie aangeven waarom je deze beter vindt. 

Let op: de gemeente ziet parkeerdruk niet direct als reden om een andere locatie voor de laadpaal te zoeken. Binnen Best is het overal druk met parkeren en een elektrische auto moet ook opgeladen kunnen worden in de buurt.