Start bridgecompetitie in november

Samen Sterk in Speelheide (SSiS) organiseert samen met buurthuiskamer ’t Voegske van 2 november tot 31 maart 2022 een bridgecompetitie. Elke dinsdagmiddag van 13.00 tot ongeveer 16.30 uur. Iedereen kan meedoen, je hoeft hiervoor niet per se in De Speelheide te wonen. Bij voldoende animo blijft het hier niet bij, maar wordt in oktober 2022 opnieuw een competitie gestart.

Je kunt je als paar aanmelden voor deze competitie, maar ook individueel. Doe dit uiterlijk donderdag 28 oktober bij Closien Renders (06-45061822). Bij haar kun je ook terecht voor vragen over deze competitie.

Wist je dat:

  • er elke maandag tot en met vrijdag van 10.00-12.00 uur inloop is en je andere wijkbewoners kunt ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee? Je dan ook kunt bespreken of er andere activiteiten in ’t Voegske kunnen worden gehouden? Bv. kaarten of handwerken of …. Dat je ook activiteiten kunt bespreken die niet in de buurthuiskamer kunnen plaatsvinden, zoals een gymgroep of fiets- of wandelclubje.
  • er elke woensdagmiddag van 14.00-16.00 uur kleuren voor volwassenen is?
  • er elke woensdagavond vanaf 19.30 uur een spelletjesavond is?

De buurthuiskamer zit in het appartementencomplex Speelheiderhof, aan de Zevensprong 59 (recht tegenover basisschool De Zevensprong). Het is een initiatief van de bewoners van het complex om de wijk een ruimte te bieden om elkaar te ontmoeten. De genoemde activiteiten worden georganiseerd door Samen Sterk in Speelheide. Voor het gebruik van de buurthuiskamer vragen de bewoners van het Speelheiderhof aan SSiS een bedrag om de energiekosten van de buurthuiskamer te dekken. Daarom wordt door SSiS een bijdrage van 2,50 euro gevraagd van de deelnemers aan een activiteit.

Je kunt ook van september tot september lid worden voor 25 euro per jaar en dan kan je onbeperkt meedoen aan de activiteiten. Hiervoor krijg je dan ook nog een strippenkaart voor tien kopjes koffie of thee. Lidmaatschap voor het hele gezin kost in totaal 35 euro (en ook dan krijg je één strippenkaart voor tien kopjes koffie of thee). Meer weten? Stuur een e-mail naar: info@samensterkinspeelheide.nl