De Seniorenraad van Best heeft een handige informatiekaart samengesteld met telefoonnummers en adressen van allerlei organisaties die je misschien nodig hebt. Bijvoorbeeld van zorg- en hulpverleners voor als er thuis iets gebeurt en je hulp of zorg nodig hebt. Hoewel de kaart in eerste instantie is gemaakt voor senioren, kan de kaart ook nuttig zijn voor andere inwoners van Best, want het somt ook andere soorten van dienstverlening op.

De kaart wordt bezorgd met het Groeiend Best, maar omdat er geen bezorger is voor De Speelheide, ├│f omdat mensen misschien een nee/nee sticker op hun brievenbus hebben, kan de informatiekaart ook worden afgehaald aan de balie van Bestwijzer (adres Zonnewende 173).

De informatiekaart is een snelle manier voor het opzoeken van telefoonnummers. Wil je meer weten, bijvoorbeeld over diensten met een aannameprocedure, wat het kost en onder welke voorwaarden je mogelijk gebruik kunt maken van deze dienst, dan is er een uitgebreid boekje “Zorg- en Dienstenwijzer”. Ook dit boekje is voor iedereen gratis verkrijgbaar bij Bestwijzer.

Deze informatie is ook beschikbaar op de website van de Seniorenraad (onder het kopje “publicaties’) en wordt daar ook actueel gehouden.