Ook in 2023 wordt de Bestse Buurtkwis weer georganiseerd. Dit jaar al weer voor de twintigste keer. En ook dit keer met de gebruikelijke 75 vragen en een paar opdrachten.

De Bestse Buurtkwis 2023 wordt gehouden op zaterdag 22 april. Via e-mail ontvang je op zaterdag 22 april om 17.00 uur de vragen en opdrachten. Samen met je team ga je thuis, of bij vrienden, aan de slag om alles op te lossen. De 75 vragen hebben betrekking op Best (toen en nu), muziek, radio en tv, actualiteit, geschiedenis, sport, raadsels et cetera. Uiterlijk om 22.30 uur die avond lever je alle antwoorden in en nog dezelfde avond is de prijsuitreiking in de Prinsenhof in Best. Tussendoor moeten er ook nog opdrachten worden uitgevoerd.

Aanmelden en kosten
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: Adrie van Haren, e-mailadres: adrie.van.haren@kpnmail.nl. Meedoen kan onder de voorwaarde dat de teamleider uit Best komt. Het inschrijfgeld is € 15,00 per team en moet bij aanmelding betaald worden op banknummer NL71RABO 0107064855 t.n.v. buurtvereniging de Hoge Akker o.v.v. Buurtkwis 2023 en de naam van het team (indien al bekend).

Trofee en prijzen
Na aanmelding krijg je een bevestiging van de deelname en krijg je begin april verdere informatie. Het team met de meeste punten ontvangt ook dit jaar weer een originele ’Bolleboos’-trofee. Behalve deze trofee zijn er ook andere leuke prijzen te winnen. En natuurlijk heb je een hele avond plezier met het achterhalen van de juiste antwoorden en het uitvoeren van de opdrachten.

Meer informatie
E-mail (adrie.van.haren@kpnmail.nl) of bel 06-50231758. De opbrengst van de Buurtkwis gaat naar een goed doel.